Camperbus kopen

Camperbus kopen van het merk Mercedes Benz

Wil je al een tijdje een mooie camperbus kopen? Camperium is al sinds 2012 de expert in het ombouwen van betrouwbare Mercedes busjes naar campers waarmee onze klanten de hele wereld doorrijden!

Camperbus kopen bij Camperium? Wij houden rekening met je eigen wensen!

Als je al enige ervaring hebt op campergebied zul je ongetwijfeld de nodige wensen hebben. Maar ook voor de starters is de belangrijkste vraag: wat moet er in de camper en hoe moet de indeling zijn? Aan de hand van je wensenlijst kun je gericht op zoek gaan naar de kampeerauto die bij je past. Het kan nog best lastig zijn om een camperbus te vinden die helemaal aan je smaak voldoet. Wil je een unieke camperbus kopen? Wij maken camperbussen op maat!

camperbus kopen

Wij bieden je unieke oplossing!

Wanneer je een camperbus gaat kopen dan is dit niet zomaar iets dat je in een dag doet. Stel in ieder geval een wensenlijstje op. Hierop staan punten vermeldt die waar wij rekening mee houden als je bij Camperium een camperbus kopen wilt. Aan de hand van dit lijstje kun je gericht op zoek gaan naar een kampeerauto die bij je past. Het kan nog best lastig zijn om een camperbus te vinden en te kopen die helemaal aan je smaak voldoet. Gelukkig biedt Camperium je een oplossing. Wij verbouwen namelijk busjes van Mercedes Benz om tot ware camperbusjes. Zo kunnen wij een bus voor jou verbouwen tot een kampeerauto die helemaal bij je past.

Camperbus kopen? Kijk mee TIJDENS DE BOUW bij camperium

Tijdens de bouw worden er regelmatig foto’s gemaakt van de vorderingen. Deze foto’s sturen we op gezette tijden toe, zodat je mee kunt kijken hoe het werk vordert. Ontstaan er vragen of suggesties tijdens de bouw dan bespreken we de mogelijkheden. Wil je een keer live kijken dan ben je op afspraak van harte welkom in het Drentse Ees, waar je tevens gebruik kunt maken van onze bed & breakfest service voor het geval je dat wenst.

Enkele voorbeelden van Camperbussen

Voor de bouw van een unieke camperbus maken wij gebruik van betrouwbare nieuwe of tweedehands Mercedes bussen. Hieronder vind je enkele voorbeelden:

Ontdek de mooiste plekjes van de wereld

Camperium beschikt over een jarenlange ervaring op het gebied van het bouwen van campers. Wij zijn in 2012 begonnen met het ombouwen van een brandweerauto Mercedes Benz 310 tot een kampeerauto. Sinds die tijd hebben wij al voor diverse klanten busjes van Mercedes Benz omgebouwd tot kampeerauto’s. Deze betrouwbare wagens hebben onze klanten al op de mooiste plekken van de wereld gebracht.

EEN KAMPEERAUTO of Camperbus kopen DIE HELEMAAL BIJ JE PAST

Wil je een camperbus kopen bij Camperium? Wij verbouwen jouw bus tot een kampeerauto die helemaal bij je past. Voordat we met de verbouwing van de bus beginnen bespreken we eerst je wensen en ideeën. Vervolgens stellen we , samen met jou, een ontwerp op. We maken een berekening van de kosten en bieden je een offerte aan. Als je hiermee akkoord gaat dan beginnen we aan de bouw van je nieuwe camper

ENTHOUSIAST GEWORDEN? Neem nu contact met ons op!

Spreekt de stijl van Camperium jou aan? Neem dan nu contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken. Je kunt ons bereiken via het contactformulier of bel of mail naar 06 37311138 en janvandergoot@planet.nl. Wij verlenen je de service die je van een klantgericht en professioneel bedrijf verwacht. Een camperbus kopen bij Camperium is dan ook een goede beslissing!

Back to top