Camperbus te koop

Een unieke camperbus te koop

Bij Camperium is een camperbus te koop die helemaal aan jouw smaak voldoet. Bij ons ben je namelijk op de juiste plek voor een unieke kampeerauto die er nét even iets anders uitzien dan de standaard campers. Deze valt echt op tussen de andere campers. Dit komt, omdat wij een Mercedes Benz camper voor jou bouwen die helemaal aan jouw smaak en je wensen voldoet. Wil je hier meer over weten? Neem dan een kijkje op deze website. Hier vind je meer informatie over een camperbus die te huur of te koop is. Natuurlijk kan je ook direct contact met ons opnemen. In een persoonlijk gesprek bespreken wij dan jouw wensen en behoeften. Samen met ons professionele team maken wij jouw camper tot een plaatje.

Dé specialist in het bouwen van campers

Camperium is dé specialist in het bouwen van campers. Wij zijn al meer dan vijf jaar bezig met het verbouwen van busjes en campers. Dit is ooit begonnen als een hobby, maar inmiddels is deze activiteit uitgegroeid tot een volwaardige baan. Aangezien wij de afgelopen jaren steeds meer aanvragen kregen om busjes, auto’s en oude campers te verbouwen, hebben we in 2015 besloten om Camperium op te richten. Bij ons kun je dan ook terecht voor een camper die bij je past. Je vindt bij ons altijd wel een camperbus of kampeerauto die te huur of te koop is tegen een betaalbare prijs.

Wij geven je een persoonlijk advies

Een camper kopen is niet iets dat je even doet. Het is een flinke investering waar je even over na moet denken. Als je weet dat je een kampeerbus wilt kopen dan is het een advies om een wensenlijstje op te stellen. Aan de hand van deze lijst kun je gericht op zoek gaan naar een geschikte camper. Wij voorzien je altijd van een persoonlijk advies. Door je wensen met ons te bespreken, stellen wij een ontwerp op. Als je hiermee akkoord gaat dan bouwen wij een camper voor je die aan al je eisen voldoet. Deze camper is dan geverfd in de kleur van je keuze en is ingericht zoals jij dat wilt. Dit kan dus een luxe, maar ook een basic interieur zijn.

Op zoek naar een camperbus die nu te koop is? Bel ons vandaag!

Ben je op zoek naar een stijlvolle en betaalbare camperbus die nu te koop is? Bel of mail ons dan snel voor meer informatie. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden die wij je bieden. Je kunt ons bereiken via het contactformulier op de website. Verder zijn wij ook bereikbaar via 06 37311138 en janvandergoot@planet.nl. Wij garanderen je dat er bij ons een Mercedes camperbus te koop is die je naar de prachtigste plekjes brengt.

camper bus binnen

Back to top