Een uniek ontwerp

JE EIGEN WENSEN

Als je al enige ervaring hebt op campergebied zul je ongetwijfeld de nodige wensen hebben. Maar ook voor de starters is de belangrijkste vraag: wat moet er in de camper en hoe moet de indeling zijn? Aan de hand van je wensenlijst kun je gericht op zoek gaan naar de kampeerauto die bij je past. Het kan nog best lastig zijn om een camperbus te vinden die helemaal aan je smaak voldoet. Wellicht hebben wij er eentje voor je!

EEN KAMPEERAUTO DIE HELEMAAL BIJ JE PAST

Zo kunnen wij een geschikte bus voor jou verbouwen tot een kampeerauto die helemaal bij je past. Voordat we met de verbouwing van de bus beginnen bespreken we eerst je wensen en ideeën. Vervolgens stellen we, samen met jou, een ontwerp op. We maken een berekening van de kosten en bieden je een offerte aan. Als je hiermee akkoord gaat dan beginnen we aan de bouw van je nieuwe unieke camper.

MEEKIJKEN TIJDENS DE BOUW

Tijdens de bouw worden er regelmatig foto’s gemaakt van de vorderingen. Deze foto’s sturen we op gezette tijden toe, zodat je mee kunt kijken hoe het werk vordert. Ontstaan er vragen of suggesties tijdens de bouw dan bespreken we de mogelijkheden. Wil je een keer live kijken dan ben je op afspraak van harte welkom in het Drentse Ees, waar je tevens gebruik kunt maken van onze bed & breakfest service voor het geval je dat wenst.

ENTHOUSIAST GEWORDEN?

Spreekt de stijl van Camperium jou aan? Neem dan nu contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken. Je kunt ons bereiken via het contactformulier of bel of mail naar 06 37311138 en janvandergoot@planet.nl.

mercedes bus

Back to top