Gebruikte camper

Op zoek naar een gebruikte camper?

Op zoek naar een tweedehands, gebruikte camper? Dan ben je hiervoor bij Camperium op de juiste plek. Wij zijn dé specialist op het gebied van campers verbouwen. Zo bouwen wij een gebruikte, tweedehands camper om tot een camper die helemaal aan je wensen voldoet. Deze is dan voorzien van een kleur naar jouw wens. Verder richten wij deze ook in zoals jij dat wilt. Wil je hier meer over weten? Kijk dan rond op onze website voor meer informatie.

Zeer betrouwbare vervoersmiddelen van Mercedes Benz

Wij beschikken over een ruime ervaring met het verbouwen van campers. Onze vakmannen verbouwen busjes en auto’s van Mercedes Benz om tot volwaardige campers. Deze zijn voorzien van alle luxe en comfort. Onze campers van Mercedes Benz hebben onze klanten al op de mooiste plekken van de wereld gebracht. Het zijn dan ook zeer betrouwbare vervoersmiddelen.

Bovenkant camper auto

Ontdek onze voordelen

Als je een gebruikte, originele tweedehands camper bij ons wilt kopen dan biedt dit je een aantal voordelen. Zo:

  • Creëren wij een camper die echt bij je past.
  • Richten wij de camper naar jouw smaak in.
  • Voorzien wij de camper van een kleur naar jouw keuze.
  • Bieden wij je een camper van een hoogwaardige kwaliteit.

Kortom; het aanschaffen van een unieke gebruikte, tweedehands camper bij Camperium bied je dus heel veel voordelen. Als je ons inschakelt voor de koop van een kampeerauto dan bespreken wij eerst je voorkeuren. Vervolgens bieden we je een offerte aan en schetsen we een ontwerp. Dit ontwerp stellen we samen met jou op. Als je hiermee akkoord gaat dan beginnen we aan de bouw van je nieuwe camper. Wij zorgen ervoor dat deze binnen een aantal weken klaar is. Zo kan je snel genieten van een prachtige reis met je nieuwe kampeerauto.

Enkele Gebruikte Camper modellen

Camperium maakt indien je dit wenst gebruik van gebruikte Mercedes auto’s en busjes en bouwt deze om tot volwaardige Campers. Hieronder vind je enkele voorbeelden:

Gebruikte camper kopen? Bel ons nu voor een afspraak!

Wil je een gebruikte, tweedehands camper kopen bij Camperium? Bel ons dan nu voor het maken van een afspraak. Wij komen graag eens bij je langs om je uitgebreid te informeren over de vele mogelijkheden die wij je bieden. Neem nu contact met ons op via het contactformulier op de website. Verder zijn wij ook bereikbaar via 06-37311138 en janvandergoot@planet.nl. Wij zorgen ervoor dat de camper helemaal aan jouw smaak voldoet. Wij garanderen je dan ook dat we je een unieke gebruikte camper leveren waar je nog jarenlang van geniet.

Back to top