Kampeerauto kopen

Wil je een kampeerauto kopen?

Kampeerauto kopen? Kom dan eens langs bij Camperium. Hier kun je namelijk terecht voor een originele camperbus die er nét even iets anders uitziet dan de standaard campers. Wij bouwen een bus van Mercedes Benz om tot een camperbus die bij jou past. Deze is dan voorzien van een interieur naar jouw keuze. Bij ons kun je dan ook uitstekend terecht als je een kampeerauto wilt gaan kopen die op maat is gemaakt. Lees er meer over op deze website.

Wij bouwen de Kampeerauto van je dromen

Kampeerauto kopen bij Camperium? Eerst bespreken we je wensen en voorkeuren.

Vervolgens schetsen we een ontwerp voor de inrichting van de camper. Als je hiermee akkoord gaat dan gaan we voor je aan de slag om de camper van je dromen te bouwen.

We zorgen ervoor dat de bouw van je nieuwe camper volgens planning is afgerond. Zo kun je dus al snel genieten van een prachtige rondreis in je nieuwe kampeerauto.

kampeerauto kopen

Ontdek de vele voordelen van een kampeerauto

Als je een kampeerauto bij ons gaat kopen dan biedt dit je tal van voordelen. Zo richten wij de camper precies zo in zoals jij dat wilt. Deze is dan ook voorzien van alle comfort die je nodig hebt. Verder biedt een camper je nog veel meer voordelen, zo kun je:

  • Er meteen mee wegrijden;
  • Genieten van veel comfort;
  • De mooiste plekjes ontdekken;
  • Er even hard mee rijden als een auto!

Bekijk wat wij zoal kunnen maken voor uw ideale kampeerauto

Kampeerauto kopen met alle gewenste voorzieningen?

Wij kunnen een kampeerauto volledig naar wens inrichten. Denk bijvoorbeeld aan meerdere stoelen die kunnen ronddraaien, bedden die ingeklapt kunnen worden voor extra ruimte, sanitair en keukenapparatuur, tafels, banken en nog veel meer!

Kampeerauto kopen bij Camperium? Bel ons nu voor een afspraak!

Denk je erover om een kampeerauto te gaan kopen bij Camperium? Bel ons dan direct op om een afspraak te maken. Wij komen je graag meer vertellen over de vele mogelijkheden die wij je bieden. Je kunt ons bereiken via 06 37311138 en janvandergoot@planet.nl. Of maak een afspraak met ons via het contactformulier op de website. Als je een camper bij ons koopt dan richten wij deze helemaal in volgens jouw wensen. Deze is dan ook van alle luxe en comfort voorzien. Een kampeerauto kopen bij Camperium is dan ook een zeer goede beslissing!

Back to top