Kampeerauto

Vind een originele kampeerauto

Bij Camperium ben je aan het juiste adres voor een originele kampeerauto. Bij ons vind je een prachtige camper die nét even anders is dan de normale kampeerwagens. Wij leveren je een kampeerauto die echt opvalt tussen de andere campers. Deze is zelfs voorzien van een interieur naar jouw keuze. Meer weten? Maak dan snel eens een afspraak met ons.

Van alle comfort voorzien

Ons bedrijf is in 2015 opgericht door enthousiaste camperaars. We hebben een ruime ervaring in het bouwen en verbouwen van campers. Zo verbouwen we busjes van Mercedes Benz om tot originele campers. Als je ons inschakelt voor het bouwen van een kampeerauto dan bespreken we eerst je wensen. Hierna stellen we een ontwerp op. Als je hiermee akkoord gaat dan beginnen we aan de bouw van de camper. Wij richten deze precies zo in zoals jij dat wilt. Deze camper is dan ook voorzien van alle comfort.

Kampeerauto

Je rijdt er zo mee weg

Het grote voordeel van een kampeerbusje is dat je er zo mee kunt wegrijden. Je komt op erg veel plaatsen en kunt op veel campings staan. Een ander groot pluspunt is dat je er even hard mee mag rijden als met een auto.

Met een camper kun je genieten van enorm veel comfort. Zo hoef je geen tent op te zetten en ben je niet altijd gebonden aan een camping. Je kunt hiermee dus de mooiste plekjes ontdekken.

Ontdek onze voordelen

Als je Camperium inschakelt voor de bouw van een kampeerauto dan is dit een goede beslissing. Wanneer wij een camper voor je bouwen, dan biedt dit je namelijk een aantal voordelen. Zo:

  • bouwen wij altijd een camper die bij je past
  • richten we de camper geheel naar jouw wensen in
  • komen we samen met jou tot een ontwerp

Wil je een kampeerauto laten bouwen? Bel of mail ons nu!

Wil je Camperium inschakelen voor de bouw van een kampeerauto? Bel of mail ons dan vandaag nog om een afspraak te maken.  Camperium is bereikbaar via 06 37311138 en janvandergoot@planet.nl. Wij zijn een klantgericht bedrijf en verlenen je service op maat. Zo zorgen wij ervoor dat de camper geheel naar jouw wensen is ingericht. Ervaar zelf onze service. Wij garanderen je dat je nog jarenlang geniet van onze op maat gemaakte kampeerauto.

Back to top