Mercedes brandweerauto

Mercedes brandweerauto ombouwen tot camper

Wij zijn gespecialiseerd in het ombouwen van bussen en auto’s van Mercedes Benz. Deze bouwen wij om tot unieke campers. Dit zijn campers die nét even anders zijn dan de standaard kampeerauto’s. Ze vallen dus op tussen de rest. Meer weten? Neem dan een kijkje op onze website of neem contact met ons op via het contactformulier. Als je direct antwoord wil bel ons dan direct op. In een persoonlijk gesprek kunnen wij al je wensen in kaart brengen. Bij een akkoord maken wij een prachtig ontwerp voor je nieuwe camper.

Camper rood oud buiten

Wij leveren een comfortabele kampeerauto

Camperium bestaat uit enthousiaste camperaars met een ruime ervaring in het verbouwen van busjes en auto’s. De afgelopen jaren hebben wij al voor diverse klanten Mercedes busjes en auto’s verbouwd tot unieke campers. Zo kunnen wij een Mercedes bus of brandweerauto ombouwen tot een comfortabele kampeerauto. Helemaal op maat volgens de richtlijnen van onze klanten.

Een camper die geheel naar jouw smaak is ingericht

Als je ons inschakelt voor het ombouwen van een Mercedes bus of brandweerauto tot een camper dit doen we graag voor je. We doen dit aan de hand van een ontwerp dat we samen met jou hebben opgesteld. De camper krijgt dan een interieur dat helemaal aan jouw smaak voldoet en is voorzien van alle comfort. Wij richten de camper met een verrassende en frisse visie in. Je zult hier dan ook vele jaren van genieten.

Ontdek de voordelen

Als je wilt dat wij een Mercedes bus, auto of brandweerauto voor je ombouwen tot een camper dan verzekeren wij je dat dit een goede beslissing is. Als wij een camper voor je bouwen dan biedt dit je diverse voordelen, zo:

  • betrekken wij je continu bij de bouw.
  • richten de camper geheel naar jouw wensen in.
  • voorzien we de camper van de door jouw gewenste kleuren.
  • creëren we een camper die bij je past.

Wil je dat wij een Mercedes brandweerauto ombouwen? Bel ons nu!

Wil je dat wij een Mercedes auto, busje of brandweerauto ombouwen tot een unieke camper? Maak dan nu een afspraak met ons. Je kunt dit doen via het contactformulier op de website. Verder zijn wij bereikbaar via 06 37311138 en janvandergoot@planet.nl. Camperium hecht een grote waarde aan klanttevredenheid en een bieden van een goede service. Wij garanderen je dan ook dat wij een Mercedes brandweerauto voor je ombouwen tot een prachtige, comfortabele camper.

Back to top