Mercedes bus camper

Vind hier een unieke Mercedes bus camper

Voor een unieke Mercedes bus camper ga je naar Camperium. Wij richten ons op het verbouwen van oude auto’s en bussen tot kampeerauto’s. Hiermee hebben wij een ruime ervaring van ruim vijf jaar. We zijn dan ook dé specialist in het bouwen van campers. Wij bouwen een oude Mercedes auto of bus kampeerauto of camper om tot een camper die helemaal aan je wensen voldoet. Meer weten? Lees dan het artikel op deze pagina of maak een afspraak met ons voor meer informatie.

Een camper die helemaal bij je past

Als je op zoek bent naar een originele Mercedes auto of bus kampeerauto of camper dan bouwen de vakmannen van Camperium deze voor je. Wij creëren een camper voor je die nét even anders is dan de rest van de campers. Deze is voorzien van de kleuren en het interieur van jouw voorkeur. Helemaal op maat gemaakt dus. Je tourt heerlijk rond in je eigen Camper. Onze specialisten zorgen ervoor dat je snel en vertrouwd rond tourt. Wij staan graag voor je klaar!

Een camper naar jouw smaak

Ons bedrijf is opgericht door twee camperaars die al een aantal jaren campers verbouwden. Bij ons vind je altijd wel een camper die aan je smaak voldoet. We kunnen een lege bus geheel naar jouw wens inrichten. Dit doen wij met een frisse en verrassende visie. Zo kan de inrichting erg luxe zijn, maar ook weer bestaan uit een eenvoudig, basic interieur. Net wat jij wilt dus.

Camper rood

Zoek je een unieke Mercedes bus of een Mercedes camper? Bel ons!

Ben je op zoek naar een unieke Mercedes bus of een Mercedes camper tegen een betaalbare prijs? Neem dan direct contact op met Camperium voor meer informatie. Wij komen graag eens bij je langs om je meer te vertellen over de mogelijkheden die wij je bieden. Je kunt ons bereiken via het contactformulier op deze website. Wij verzekeren je dat je een Mercedes bus camper bij ons koopt waar je werkelijk jarenlang plezier van hebt.

Een persoonlijk advies op maat

Als je ons inschakelt voor de aanschaf van een camper dan voorzien wij je van een persoonlijk advies op maat. Zo komen wij eerst bij je langs om je wensen door te nemen. Verder bespreken we dan ook de mogelijkheden. Aan de hand van dit gesprek schetsen we een ontwerp voor de inrichting van de camper. Vervolgens bieden we je ook een offerte aan. Ga je hiermee akkoord dan beginnen wij direct aan de bouw van jouw nieuwe droomcamper. We zorgen ervoor dat deze snel klaar is, zodat je hier snel mee op reis kunt om de mooiste plekjes te ontdekken.

Back to top