Mercedes Camper inbouw

Mercedes camper inbouw

Ben je op zoek naar een deskundig monteur voor camper inbouw van een Mercedes busje? Kijk dan niet verder dan Camperium! Wij bouwen een compleet unieke camper die lekker opvalt tussen de “gewone” campers en kampeerauto’s. Waarom kiezen voor de inbouw van een Mercedes busje als nieuwe camper? Deze busjes zijn zeer ruim in te richten en je kunt er altijd mee terecht bij deskundige monteurs mocht er is iets stuk gaan. Om deze redenen maakt Camperium het liefst gebruik van Mercedes busjes en zelfs brandweerauto’s voor camper inbouw.

mercedes camper inbouw

Wij maken een Camper Inbouw die precies bij je past

Camperium een bedenksel van 2 ervaren camperaars die al enkele jaren busjes en auto’s van Mercedes Benz ombouwen tot unieke campers als hobby. Deze hobby hebben we sinds enkele jaren tot ons beroep gemaakt. Ben jij ook op zoek naar een Mercedes camper inbouw die precies bij je past? Vraag dan naar de mogelijkheden bij Camperium. We kunnen een lege Mercedes bus geheel naar jouw wens inrichten. Hierbij heb je de keuze uit diverse mogelijkheden van een basic interieur tot grote luxe! Elk busje maken we compleet op maat en met een eigen frisse look.

Persoonlijk advies voor de inbouw van jouw Mercedes camper

Gezien de talloze mogelijkheden voor de inbouw van een camper voorziet Camperium je graag van persoonlijk advies. Heb je besloten om een camperbus te kopen om in te laten bouwen? Kom dan eerst bij ons langs om je eisen door te nemen. Vervolgens kunnen we samen met jou een ontwerp opstellen voor de inrichting van de camper. Ga je akkoord met ons advies op maat? Dan gaan wij aan de slag met de inbouw van de camper van je dromen. Bij Camperium is er altijd wel een Mercedes Benz camper in spe te vinden.

Bekijk de mogelijkheden van een Mercedes camper

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor inbouw bij een Mercedes camperbus? Bekijk dan op onze website een aantal van onze eerdere projecten. Wij werken voornamelijk met Mercedes Benz busjes, maar u kunt ook bij Camperium terecht voor busjes van Ford of Volkswagen.

Vind snel bij Camperium een Unieke Mercedes Camper

Zoek je een leuke Mercedes camper voor een goed betaalbare prijs? Neem dan vandaag nog contact op met Camperium voor meer informatie. Wij vertellen je graag over de mogelijkheden. Camperium is goed bereikbaar via telefoon en email. Bel 06-37311138 of mail naar janvandergoot@planet.nl. Je kunt ons ook een bericht sturen via het contactformulier op deze website.

Back to top