Mercedes camper te koop

Een prachtige Mercedes camper te koop

Bij Camperium is een Mercedes camper te koop. Als je op zoek bent naar een Mercedes bus camper om te kopen, maar nét even iets anders wilt dan de rest dan ben je bij ons op de juiste plek. Wij bouwen een camper voor je die lekker opvalt tussen de andere ‘gewone’ standaard campers. Dit is een kampeerauto die écht bij jou past. Bij ons vind je dus altijd wel een geschikte Mercedes camper die voor een betaalbare prijs te koop is. Bekijk rustig ons aanbod en wie weet ben je binnenkort de eigenaar van dit prachtige middel!

mercedus camper kopen zwaailicht

Wij hebben de camper die precies bij je past

Camperium is opgericht door twee ervaren camperaars. We verbouwden al een aantal jaren  busjes en auto’s van Mercedes Benz om tot campers. Uiteindelijk besloten we om van onze hobby ons beroep te maken.  Wij hebben de camper die precies bij jou past. Zo richten we bijvoorbeeld een lege Mercedes bus geheel naar jouw wens in. De inrichting kan bestaan uit een basic interieur, maar kan ook erg luxe zijn. We doen wat jij wilt. Dit doen wij altijd met een frisse en verrassende visie.

Mercedes Camper Kopen? Wij geven je persoonlijk advies voor de juiste koop

Camperium biedt je tal van mogelijkheden. Wij voorzien je altijd van een persoonlijk advies. Als je hebt besloten om een camperbus te kopen bij ons dan kom je eerst bij ons langs om je eisen door te nemen. Vervolgens stellen wij, samen met jou, een ontwerp op voor de inrichting van de camper. We geven je een advies op maat. Als je hiermee akkoord gaat dan gaan we voor je aan de slag om de camper van je dromen te bouwen. Wij denken dat je bij ons altijd wel een Mercedes Benz camper vindt die te huur of te koop is.

Vind een unieke Mercedes camper die nu te koop is. Bel ons snel!

Zoek je een prachtige Mercedes camper die voor een betaalbare prijs te koop is? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor meer informatie. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden die wij je bieden. Camperium is bereikbaar via 06 – 37311138 en janvandergoot@planet.nl. Of stuur ons een bericht via het contactformulier op deze website.

Back to top