Opvallen tussen anderen

Mercedes Benz

Wij zijn gespecialiseerd in het ombouwen van bussen en auto’s van Mercedes Benz, een merk dat zijn betrouwbaarheid heeft bewezen. En mocht het toch eens nodig zijn: het wijdverbreide dealernetwerk van Mercedes Benz garandeert zeer vlotte hulpservice, waar je ook bent. Wij hebben dit uit eigen ervaring mee mogen maken bij onze reizen door Europa. Uiteraard kunnen we ook een bus van een ander automerk inbouwen. Die keus is aan jou.

Opvallen tussen de anderen

Onze speciale voorkeur gaat uit naar auto’s die:

  • technisch goed onderhouden zijn
  • weinig km op de teller hebben
  • er optisch uitstekend uitzien
  • mogen opvallen door kleur of bijzondere attributen

Wij bouwen dan ook het liefst voormalige brandweerauto’s of ziekenwagens die aan deze eisen voldoen om. Deze auto’s vallen op tussen de rest en de bezitter van een Camperiumbus kan altijd op bewonderende blikken en leuke gesprekken rekenen.

Val jij ook voor zo’n bijzondere camper? Neem dan een kijkje op onze website of neem contact met ons op via het contactformulier.

mercedes bus

Wij leveren een comfortabele kampeerauto

Camperium bestaat uit enthousiaste camperaars met een ruime ervaring in het verbouwen van busjes en auto’s. De afgelopen jaren hebben wij al voor tientallen klanten Mercedes busjes en auto’s verbouwd tot unieke campers. Zo kunnen wij een Mercedes bus of brandweerauto ombouwen tot een comfortabele kampeerauto. Dit hebben wij in 2012 gedaan. Inmiddels hebben wij al vele verschillende auto’s omgebouwd tot prachtige campers. Helemaal op maat volgens de richtlijnen van onze klanten.

Een camper die geheel naar jouw smaak is ingericht

Als je ons inschakelt voor het ombouwen van een Mercedes bus of brandweerauto tot een camper dan doen onze vakmannen dit voor je. Dit doen ze aan de hand van een ontwerp dat ze samen met jou hebben opgesteld. Zo kunnen ze de camper voorzien van de juiste kleuren en inrichting. De camper krijgt dan een interieur dat helemaal aan jouw smaak voldoet en is voorzien van alle comfort. Wij richten de camper met een verrassende en frisse visie in. Je zult hier dan ook vele jaren van genieten.

Ontdek de voordelen

Als je wilt dat wij een Mercedes bus, auto of brandweerauto voor je ombouwen tot een camper dan verzekeren wij je dat dit een goede beslissing is. Als wij een camper voor je bouwen dan biedt dit je diverse voordelen, zo:

  • Betrekken wij je continu bij de bouw.
  • Richten de camper geheel naar jouw wensen in.
  • Voorzien we de camper van de door jouw gewenste kleuren.
  • Creëren we een camper die bij je past.

Wil je dat wij een Mercedes brandweerauto ombouwen? Bel ons nu!

Wil je dat wij een Mercedes auto, busje of brandweerauto ombouwen tot een unieke camper? Maak dan nu een afspraak met ons. Je kunt dit doen via het contactformulier op de website. Verder zijn wij bereikbaar via 06 37311138 en janvandergoot@planet.nl. Camperium hecht grote waarde aan klanttevredenheid en het bieden van een goede service. Wij helpen je dan ook graag bij de ombouw van een Mercedes brandweerauto of ambulance tot een prachtige, comfortabele camper.

Back to top