Tweedehands campers

Vind hier unieke tweedehands campers

Voor unieke tweedehands campers ben je bij Camperium helemaal op de juiste plek. Bij ons kun je terecht voor een prachtige camper die nét even wat anders is dan de rest. Een camper die écht opvalt tussen alle andere ‘gewone’ campers. Benieuwd naar onze tweedehands, unieke campers? Bekijk dan snel onze website of maak een afspraak met ons voor meer informatie. Wij maken graag jouw droom camper. Na het ontwikkelen van het ontwerp wordt de camper van binnen en van buiten helemaal op maat gemaakt. Je hebt nog nooit zoveel plezier beleefd van de camper.

Blauw camper wit dak

Een ruime ervaring met het verbouwen van campers

Camperium is opgericht door enthousiaste camperaars. Wij beschikken over een jarenlange ervaring op het gebied van het ombouwen van campers. Zo zijn we begonnen met het ombouwen van een Mercedes Benz 508D. Deze hebben we omgebouwd tot een gerieflijke camper. Later hebben we een Mercedes Benz 609D omgebouwd. Ook hier hebben we veel plezier aan beleefd. Tot voor kort reden we in een Mercedes Benz 711D. Kortom; allemaal betrouwbare wagens die ons op de mooiste plekken van Europa hebben gebracht. Vaak waren dit geen campingplaatsen, maar stonden we zomaar ergens.

Een prachtige camper naar jouw smaak

Aangezien wij steeds meer vragen kregen om busjes en auto’s te verbouwen tot tweedehands, unieke campers zijn wij dit jaar ons eigen bedrijf gestart. Bij ons kun je terecht voor een prachtige camper die helemaal aan jouw smaak voldoet. Zo kunnen wij de camper voorzien van een door jou gewenst interieur.

Wij creëren een droomcamper

Wij hebben de camper die precies bij jou past. Zo kunnen wij een auto of een bus geheel naar jouw wensen inrichten. Voordat wij beginnen met het bouwen van een camper bespreken we eerst je ideeën. Aan de hand hiervan leggen we je een ontwerp voor. Als je hiermee instemt, gaan we voor je aan de slag om jouw droomcamper te creëren.

Meer weten over onze tweedehands campers? Bel ons nu!

Wil je meer weten over onze tweedehands unieke campers? Maak dan snel eens een afspraak met ons voor meer informatie. Je kunt ons bereiken via het telefoonnummer 06 37311138 of stuur een mail naar janvandergoot@planet.nl. Als professioneel bedrijf hechten wij veel waarde aan klanttevredenheid. Wij vinden het dan ook erg belangrijk om je de juiste service te bieden. Dit doen wij door goed naar je wensen en voorkeuren te luisteren. Wij creëren dan ook tweedehands campers die helemaal aan de wensen van onze klanten voldoen.

Back to top