Unieke camper

Vind hier een unieke camper

Ben je op zoek naar een unieke camper? Ga dan eens naar Camperium. Bij ons ben je op de juiste plek voor een unieke, stijlvolle en originele camper. Deze ziet er dus nét even iets anders uit dan de standaard kampeerbusjes. Wij bouwen een bus van Mercedes Benz of een ander merk om tot een camper die helemaal naar jouw smaak is. Deze is dan voorzien van het interieur van jouw keuze. Wil je meer weten over onze diensten? Kijk dan eens goed rond op onze website of maak een afspraak met ons voor meer informatie. In een persoonlijk gesprek brengen wij je wensen in kaart. Door een professioneel ontwerp wordt inzichtelijk gemaakt wat er dient te gebeuren. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie!

Ware juweeltjes

Camperium is in 2015 opgericht door twee enthousiaste camperaars die al diverse busjes tot campers hebben omgebouwd. We bouwen oude busjes en of campers van Mercedes Benz om tot ware juweeltjes. Dit zijn betrouwbare en originele campers die staan voor kwaliteit. Wij werken met grote passie aan deze campers. Daarom zijn de campers die wij onderhanden nemen, een lust voor het oog.

binnenkant camper borden

Een kampeerbusje dat helemaal aan je smaak voldoet

Als je wilt dat wij een unieke, betaalbare camper voor je bouwen dan bespreken wij eerst je wensen. Als je akkoord gaat met de offerte en het ontwerp gaan we aan de slag om de camper te bouwen. Dit wordt een kampeerbusje dat helemaal aan je eisen en je smaak voldoet. We richten de camper precies zo in zoals jij dat wilt. Dit kan dus een luxe, maar ook een zeer basic interieur zijn.

Ontdek de voordelen van een camper van Camperium

Het kopen van een unieke, stijlvolle camper bij Camperium bied je tal van voordelen. Je beschikt niet alleen over een prachtige kampeerbus, maar je ervaart ook de voordelen van een camper. Zo kun je er direct mee wegrijden om veel plaatsen te ontdekken. Verder geniet je ook nog een van veel comfort en ben je snel op de plek van bestemming. Dit komt, omdat je met een camper even hard mag rijden als met een auto.

Wil je een unieke camper kopen? Bel ons nu voor een afspraak!

Wil je graag een unieke, stijlvolle camper aanschaffen bij Camperium? Bel ons dan nu voor een afspraak. Wij zijn bereikbaar via 06 37311138 en janvandergoot@planet.nl. Of neem contact met ons op via het contactformulier op deze website. Als wij een camper voor je verbouwen dan zorgen wij ervoor dat de bouw volgens planning wordt afgerond. Je kunt dus al snel genieten van een prachtige reis in je eigen unieke camper.

Back to top